sábado, 30 de enero de 2010

La música del timbre


A partir d'ara estrenem nova etiqueta, on parlarem de la medoldia que s'escoltarà a les entrades i sortides de l'escola.
Durant aquest curs estem posant música de l'estil del Jazz, per tal d'aconseguir que els nostres alumnes escolten, coneguen i valoren diferents estils musicals, i no solament aquells que es poden escoltar a la ràdio o televisió diàriament. Així, des de l'inici de curs hem pogut escoltar melodies tan diverses com Sam Cooke, Glenn Miller i la seva Big Band, Nina Simone amb la cançó "My baby just cares for me", i durant el mes de Gener hem escoltat cantar a la música de la pel·lícula El llibre de la Selva "Yo quiero ser hombre como tu".

Seguint doncs amb el cicle, durant aquest mes de febrer podreu escoltar una divertida cançó de dues grans figures de la història del jazz: Louis Armstrong i Ella fitzgerald. És molt divertida i es diu "Let's call the whole thing off", allà per l'any 1957. Ací la teniu:

jueves, 28 de enero de 2010

TOTS I TOTES UNITS PER LA PAU AL MON


Dia 29 celebrarem la PAU al nostre cole utilitzarem una xarxa per penjar totes les nostres frases e idees de PAU. Cada classe llegirà la seua frase als demes

- A la vesprada cantarem Estima el mon tots units al voltant del pati

viernes, 15 de enero de 2010

Programació de Cine al Club Casal Jove

Volem informar-vos de la programació de cinema infantil que ofereix el Casal Jove del Port de Sagunt, situat a pocs metres de la nostra escola:

- El dissabte 30 de Gener: EL MAGO DE OZ a les 11'30h

- Dissabte 27 de Febrer: LA BRUJA NOVATA a les 11'30h

- Dissabte 27 de Març: EL LINCE PERDIDO també a les 11'30h

Vos animem a anar a veure aquestes pel·lícules!