viernes, 30 de abril de 2010

JOCS DEL MÓN AMB EL CEIP BEGOÑA

Al igual que tots els anys, el dijous 29 d'abril van fer una jornada intercultural amb el col·legi Begoña. S'anomenen JOCS DEL MÓN i consisteix en que els xiquets van passant per una roda de jocs i participen en ells. D'aquesta manera es fomenta la convivència entre alumnes d'altres escoles i també es conéixen diferentes jocs de grup i quina es la seua procedència.
JORNADA INTERCULTURAL: MÚSICA I DANCES AFRICANES


El dimarts 27 d'abril, els alumnes de 4t de Primària participaren de l'activitat "Música i dances africanes", organitzada per l'Ajuntament com part de les activitats que organitza l'esmentada entitat des de Serveis Socials i en la que participa la nostra escola.
Previament els alumnes havien vist la pel·lícula "Kirikú i la bruixa" i feren activitats relacionades amb ella.
L'última activitat era la visita a l'escola del músic Richard Kobena que va ensenyar als alumnes dances i cançons de coros africans.
Seguidamen respongué a preguntes que els xiquets van plantejar referents a Àfrica.

lunes, 19 de abril de 2010

Avís

S'OBRI EL TERMINI PER A CANVIS EN LA MODALITAT LINGÜÍSTICA PER AL CURS 2010/2011. ENTREGA DE LA SOL·LICITUD DEL 20 AL 23 D'ABRIL DE 9 A 10'30 HORES EN SECRETARIA.

SE ABRE EL PLAZO PARA CAMBIOS EN LA MODALIDAD LINGÜÍSTICA PARA EL CURSO 201072011. ENTREGA DE LA SOLICITUD DEL 20 AL 23 DE ABRIL DE 9 A 10'30 HORAS EN SECRETARÍA.CANVI RELIGIÓ/ATENCIÓ EDUCATIVA
DURANT TOT EL MES DE MAIG PODRAN SOL·LICITAR EL CANVI DE LA MATÈRIA DE RELIGIÓ A ATENCIÓ EDUCATIVA O VICEVERSA PER AL CURS 2010/2011. HAURAN D'APORTAR CARTA ORIGINAL SOL·LICITANT-HO I FOTOCÒPIA EN HORARI D'ATENCIÓ DE SECRETARIA.

CAMBIO RELIGIÓN/ATENCIÓN EDUCATIVA
DURANTE TODO EL MES DE MAYO PODRÁN SOLICITAR EL CAMBIO DE LA MATERIA DE RELIGIÓN A ATENCIÓN EDUCATIVA O VICEVERSA PARA EL CURSO 2010/2011. DEBERÁN APORTAR CARTA ORIGINAL SOLICITÁNDOLO Y FOTOCOPIA EN HORARIO DE ATENCIÓN DE SECRETARÍA.

Recordem que l'horari de secretaria és:

Durant els mesos de Setembre- Juny:
Dimarts 9 - 9'40h
Divendres 13 - 14h

D'Octubre - Maig:
Dimarts 10-11h
Divendres 16-17H

jueves, 15 de abril de 2010

La Primavera

S'acosta el bon temps i per això ha arribat el moment de canviar la melodia del timbre. Ara podreu escoltar una de les quatre estacions de Vivaldi:Mentre l'escolteu podeu fer un dibuix musical seguint aquest passos:

1- Primer dibuixa una clau que és la que obre les portes de la primavera. (Aquest dibuix correspon a la melodia que sona al principi).

2- Sona el tema principal dues vegades, primer forte i després piano. Cada vegada que escoltes aquesta melodia hauràs de dibuixar una lletra de la paraula: VIVALDI. També pots cantar la cançó: "Estem en la primavera, estem en la primavera, Vivaldi, ens canta una cançó."

3- Si escoltes atentament, veuràs com sonen els ocells.

4- Torna a sonar el tema: lletra V

5- Un riu tot ple d'aigua baixa per les muntanyes cap a la mar.

6- Torna a sonar el tema principal: lletra A

7- De sobte comença a ploure i cauen trons!

8- Tema principal: lletra L

9- Tornen a aparèixer els ocells.

10- S'acaba l'obra amb el tema principal: forte (lletra D) i piano(lletra I).

mireu qué bonic queda!