jueves, 7 de octubre de 2010

AVIS A TOTA LA COMUNITAT ESCOLAR

Sabeu que el dia 9 es celebrarà el 25 ANIVERSARI de les escoles en Valencià i estava previst fer la festa al passeig marítim, però ha hagut un canvi d´última hora i la celebració es farà com estava previst , a un altre lloc, LA FIRA DE MOSTRES de Paterna,(si,si ,conegueu segurament el lloc per que , es on fan Expo Jove al Nadal )

Esperem que els nostres seguidor del BLOG estiguen informats , al alumnes s´els ha informat a la agenda a tots a l´escola , Us desitgem una DIADA molt especial

Recordeu mirar el LLIBRE que representarà al nostre COLE VILAMAR,ja vereu que bonic ha quedat, però no patiu ,si no aneu , al´escola tenim un altre exemplar igual de xulo

Gracies a tots i totes per un treball de equip ben fet!

FESTA DEL 9 D'OCTUBRE

Com tots els anys, celebrem el 9 d'octubre i per això, els alumnes han fet treballs que han servit per a decorar la nostra escola.
viernes, 1 de octubre de 2010

Música del mes d'Octubre

Durant el mes d'Octubre escoltarem el concert per a mandolina en Do Major, de Vivaldi, de l'època de principis del s. XVIII. Aquest, al contrari que l'anomenat "concerto grosso", està pensat per ser interpretat per un solista virtuós, que serà acompanyat per l'orquestra. El moviment que escoltem serà el primer, l'Allegro, on aquest solista, intèrpret de mandolina, podrà demostrar les seves arts amb les melodies tan complicades que interpreta. Vivaldi, va ser un dels primers compositors en utilitzar aquest instrument de corda, i poc després la farien servir també altres com Contini, Handel i més tard Mozart, Beethoven i d'altres. Aquest concert RV 425, després de gairebé tres segles, encara continua essent molt conegut per la seva intrigant melodia, que precisa d'una interpretació tan bona com la que podem veure al vídeo, de Jacob Reuven, acompanyat pel Tel-Aviv Soloists Ensemble.