lunes, 29 de noviembre de 2010

LA TARONJA

Durant les dues últimes setmanes hem treballat la taronja des d'una perspectiva de la tradició oral, plàstica i musical mitjançant poemes, endevinalles, activitats plàstiques, i tallers com l'el·laboració de suc de taronja ...

El motiu de treballar aquesta fruita és la proximitat amb l'entorn de la localitat.

El divendres 26 de novembre aprofitarem la vesprada per el·laborar un got ple de vitamina C (gallons de mandarina, pelada pels alumnes) i gaudir d'una dansa anomenada "El ball de la taronja".

Ens ho vam passar genial!!!

















miércoles, 24 de noviembre de 2010

ESCOLA MUNICIPAL PER A PARES I MARES

A continuació us informem de les xarrades per a pares i mares que es realitzaran al nostre centre des del 26 de novemre de 2010 fins al 17 de maig del 2011:

- "Educar per a l'autonomia: com crear hàbits i mantindre'ls" (Ed. Infantil, 1r i 2n Cicle) a càrrec de Margarita Pérez Sala. El dia 1 de Desembre de 2010 de 15-17h al CEIP VILAMAR.

- "El canvi de Primària a ESO" (6é de Primària) a càrrec del Gabinet Psicopedagògic Municipal. El dia 15 de febrer de 2011, de 15-17h al nostre col.legi.

Per a més informació i conèixer les diferents xarrades programades a altres centres, podeu consultar aquesta adreça: www.sagunt.es o trucar als telèfons 96 268 43 48/ 96 265 58 93.

martes, 23 de noviembre de 2010

Avaluació del pla de consum de fruita a les escoles

Com sabeu, durant aquests mesos s'està desenvolupant als centres docents una campanya de consum de fruita a càrrec de la Fundació de la C.V. per a la Qualitat de l'Educació.
A partir del 22 de novembre i fins el dia 16 de desembre, s'ha obert un plaç per tal de realitzar una enquesta voluntària d'avaluació d'aquestes activitats que també s'han realitzat a la nostra escola. Els formularis per omplir per part de les mares/pares d'alumnes els podeu trobar directament punxant ací.

sábado, 20 de noviembre de 2010

Dia Internacional de l'Infant


Perquè ells són el nostre futur i l'esperança de poder construir un món millor, avui és un bon dia per recordar que l'educació que els oferim condicionarà el seu demà.

Perquè les nostres actituds són els models que ells seguiran.

Perquè tots els xiquets/es ténen dret a viure i disfrutar de la seva infantesa...

lunes, 1 de noviembre de 2010

Música del mes de Novembre

Escoltem ara una part de l'òpera "Aida", de Verdi; concretament la marxa triomfal. Aquesta òpera es desenvolupa a l'època dels Faraons, a l'antic Egipte, on Aida, la filla del rei d'Etiopia és segrestada pels egipcis. El capità de la guàrdia, Radamés, és l'enamorat secret d'Aida, doncs són enemics, i es veuran envoltats en tota una trama d'intriga i aventures que marcaran les seves vides. Podem imaginar doncs, el moment en el qual entra el faraó al Palau, acompanyat de les seves trompes i de tota la cort, que és quan sona aquesta coneguda marxa...