viernes, 8 de mayo de 2009

2009 L'ANY DARWIN

El Centre d'Estudis del Camp de Morvedre organitza un cicle de conferències per a celebrar l'any Darwin (12 de Febrer de 1809-19 d'Abril de 1882), del 14 al 25 de Maig al CP Cronista Chabret de Sagunt.
A aquest cicle de conferències es pot apuntar qualsevol adult, preguntatn a la Casa de la Cultura Capellà Pallarés (C/Cavallers, 12 de Sagunt). La inscripció és gratuïta i també es pot fer per internet, emplenant la butlleta corresponent o enviant un correu electrònic a l'adreça: secretaria@cecmorvedre.com
PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS
Dia 14, dijous
19'30h: inauguració de les jornades i conferència: "El pensament de DArwin: precedents i síntesi". A càrrec del professor Dr Miquel de Renzi, catedràtic de Paleontologia de la Universitat de València i investigador del Institut Cavanilles.
Dia 15, divendres
17'30h Projecció del documental: "La Pesadilla de Darwin" (2004). Al cinema ALUCINE. Entrada Gratuïta.
Dia 20, dimecres
19'30h Conferència: "La especiación del Género Limonium: Un ejemplo de adaptación al medio adverso." A càrrec d'Amparo Olivares Tormo. Dra. en Farmàcia. Especialitat en Ecologia Vegetal.
Dia 23, dissabte
A partir de les 10h: Visita al Museu de Ciències Naturals de VAlència, per conéixer la col·lecció "Història de la vida i evolució". Visita guiada.

2 comentarios:

Chus dijo...

La foto és molt gràfica!! jejeje, molt bona!

Ada dijo...

Gràcies Chus, jeje... és una prova gràfica de la nostra... "evolució"?¿